Audit trainingen

Waar wij goed in zijn, moeten onze klanten van kunnen profiteren.

Wij horen van veel organisaties dat het lastig is om de interne audits succesvol te laten zijn. Hoewel er meer succesfactoren zijn dan trainen alleen (hier besteden wij tijdens onze trainingen overigens ook aandacht aan), begint een goede audit met kennis van het vak.

Tijdens onze audittrainingen gaan we niet alleen dieper in op de normeisen en de vertaling daar van in auditvragen, we nemen juist de normen en waarden van de interne auditoren als vertrekpunt met het thema: maak kennis met je eigen referentiekader. Dit is bijzonder waardevol en helpt auditoren om zelfvertrouwen te krijgen.

Verder staan we uitgebreid stil bij een goede voorbereiding en de essentie van onderzoeken: wat is de onderzoeksvraag en hoe zorgen we er voor dat we hier na de audit antwoord op hebben?

Natuurlijk is er ook aandacht voor alle ervaringen uit het verleden en de valkuilen die in de auditorganisatie kunnen zitten. Wij kunnen uit ervaring spreken! Maak je op voor één of meerdere inspirerende dagen!

Wil je meer weten over onze audittrainingen? Neem dan even contact met ons op!

Wij trainen zowel in-company als dat we sessies organiseren voor meerdere organisaties tegelijk. De kosten variëren naar gelang het aantal deelnemers en de duur van de training. We verzorgen zowel de  basistrainingen als dat we ervaren auditteams begeleiden.

Trainingen

De basis

De basistraining duurt 2 dagen, waarvan 1 terugkomdag. De eerste dag leren auditoren basisvaardigheden, normkennis en worden de eerste audits voorbereid. Voor de terugkomdag is al enige ervaring opgedaan en doen we een verdere verdieping. Ook wordt aandacht besteed aan wat er in de organisatie nodig is om de resultaten zoveel mogelijk te benutten.

 

Voor gevorderden

Voor organisaties die al auditervaring hebben, maken wij een op maat programma. Vooraf bepalen we middels auditverslagen op welk niveau audits plaats vinden. Ook bespreken we wat het gewenste niveau is en welke training hier bij hoort. Vaak betrekken we het hoger management voor afstemming over de auditonderwerpen en aandachtspunten. Voor nog meer gevorderden is het ook mogelijk de methodiek van waarderend auditen te introduceren.

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen, wilt u een kennismakingsgesprek of offerte aanvragen, klik dan hier

Contact

Over ons

Show Buttons
Hide Buttons